Skip to content

Vem kan sälja hos Jabbo?

5 september, 2011

TACK alla som gillar oss på facebook och som sprider Jabbo vidare! Det droppar in tips om säljare och intresserade säljare hör av sig. Otroligt roligt – fortsätt med det!

En fråga som ofta dyker upp är vem kan sälja hos Jabbo?

Svaret är att det kan Du och dina vänner som tillverkar handgjorda saker. Du behöver inte ha ett eget företag utan kan lika gärna vara hemmapysslare. Vi välkomnar både dig som vill sälja enstaka produkter som dig som tillverkar många av samma sak. Ditt intresse och kreativitet avgör vad!

Igår morse pratade jag kort med Malin som passerade förbi utanför mitt fönster mot gatan. Hon berättade att hon funderat på alla de högar som ligger i skåp, generationer av handarbete. Att det är så synd. – Kanske kan man göra något nytt av det?! Spännande idéer Malin, Jabbo ser fram emot att se vad du hittar på!

Annonser
2 kommentarer leave one →
  1. 3 oktober, 2011 06:52

    Hur mycket kan en privatperson tjäna på att sälja hemgjorda saker innan skatt skall betalas då? Frågar mest eftersom det råder väldigt många olika uppfattningar om det där ute på den vilda webben och det skulle vara intressant att veta hur det går till. =)

    //Olle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: