Skip to content

Vad kan man sälja på Jabbo?

6 september, 2011

Och så undrar många VAD man kan sälja på Jabbo.

På Jabbo kan man sälja allt – bara det är handgjort! Och jag tror att många utav oss gör handgjorda saker utan att definiera det som det och därmed skulle passa utmärkt som Jabbo-säljare.

Fotografi har många som hobby. Som lägger ned mycket tid och engagemang i det, som går kurser och deltar i event. Och jag tror att många människor är intresserade av att köpa fotografier som inredningsdetalj, bara det skulle finnas en lätttillgänglig marknad för det. Detta gäller även konst (exempelvis tavlor). Många vill köpa konst, men har inte på ett enkelt och naturligt sätt tillgång till den.

Hård, hårdare, hårdast. Andra spännande kategorier är metall och så kallad hård slöjd. Arbetar du i trä, järn eller andra metaller? Gör du knivar? Tillverkar du möbler i smide? Eller du kanske återvinner den gamla trästolen och förvandlar den till något magnifikt? Vi på Jabbo ser gärna att dessa material kommer att säljas hos oss.

Mathantverk. I helgen besökte vi Östgötadagarna och där gick vi loss på de lokala ostarna – fetaost i rosépeppar! Helt annorlunda än plastfetan i affärn, jag lovar. Lokalt mathantverk har fått ett uppsving de senaste åren och Jabbo vill väldigt gärna vara del av att din egenproducerade choklad hamnar i någon annans mun.

Finns säkert många många fler områden förutom självklara SYTT – STICKAT – SMYCKEN – VIRKAT. Är du sugen?

Ha en vacker dag önskar vi från Jabbo!

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: