Skip to content

Vill du ha en butik hos Jabbo redan från start?

2 oktober, 2011

Då är det dax att höra av sig till oss på jabbo@jabbo.se! 

För efter senaste mötet med A3J, som bygger Jabbosajten, är det klart att vi under kommande vecka kan börja testa sajtens funktioner. Väldigt roligt och lite overkligt på samma gång! Kristin och Sara har fortsatt att designa sidor och även haft givande samtal med Johan, Peppe och Stefan om sajtens utseende och funktioner (över en, enligt ryktet, mycket god middag). Fantastiskt fint jobbat!

Efter testningar och förbättringar dröjer det inte länge förrän ni som blir våra första säljare kan börja öppna butiker, några dagar innan sajten öppnas helt. Vilket nu bara är några enstaka veckor bort!

Annonser
5 kommentarer leave one →
 1. 5 oktober, 2011 08:03

  Hej på er roligt med kreativa männschor. Vi är ett gäng silvernördar som startat Silverakademien och jag funderar på att presentera eran sida för medlemmarna de vill kanske sälja, vad säjer ni om det att en grupp ansluter sig. Hur går det till i så fall
  mvh Christina Antonsen (adressen http://www.silverakademien.net)

  • 10 oktober, 2011 03:20

   Jabbo tycker att det är ett jättebra förslag att öppna butik som grupp, varmt välkomna Silverakademien!
   ps. Christina, visst fick du mitt direktmejl?

   • 19 oktober, 2011 11:14

    Japp fick mailet å nu har jag pratat med tjejerna och alla vill gärna vara med från början så då kan ni lägga in oss i listan, å så inväntar vi vidare besked hur vi ska göra, ska bli intressant

 2. 23 oktober, 2011 11:47

  Hej,
  tack för mailet. Kul med en ny sajt att sälja handarbeten på. Jag har några frågor.
  Kommer sajten även att vara öppen för försäljare utanför Sverige?
  Kommer produkter som läggs upp få vara kvar på¨obegränsad tid eller blir de gamla så att man måste förnya dem (som t.ex. på etsy)?

  • 23 oktober, 2011 10:15

   Hej Sofia! Kul att du är intresserad av Jabbo. Det går bra att sälja på Jabbo även om man inte är bosatt i Sverige, under förutsättning att säljaren följer de svenska konsumenköplagarna, rörande till exempel ångerrätt. Vi kommer att självklart att informera om detta i vår FAQ. Eftersom det är gratis att annonsera på Jabbo så kommer annonserna att ligga kvar så länge säljaren vill. Hör av dig om du har några fler frågor, eller om du redan nu vet att du vill bli en av våra första säljare! Och följ oss gärna på facebook.com/jabbo.se i väntan på att sajten lanseras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: