Skip to content

Första advent är här, dags för akut pyssel!

27 november, 2011

Dra på trissor, första advent! Det kanske är dags för lite pyssel i dag?

Vi har hittat några fina gör det själv-projekt. Ett svårt och några enklare – om man väljer att ägna lite tid åt att tindra vid adventsljusstaken också.

Det första är ett julpynt från Copycat crafts. Ganska svårt att göra men med lite tålamod kan det bli så här vackert. Det är en gammal prydnadsren som har fått nya kläder med hjälp av garner och lite lim.

Lite mer rimligt för de flesta att mäkta med är en adventsljusstake från eminenta sajten 365 saker du kan slöjda. Ett litet minijulpyssel med återvinningstanke. Grundmaterialet är en makrill i tomatsås-burk är grunden, så ni förstår storleken på hela pjäsen.

Återvinningstemat fortsätter. En vacker julstjärna av knappsamlingen, enkelt fixat! Shanty-2-chic tar vara på gamla knappar och en galge och uppvinner, alltså gör något finare av dem. Testa själv!

Alla har väl någon gång klippt snöstjärnor i papper, så själva tekniken kanske de flesta av oss har lite koll på. Klippa fritt är bra, men vi kan inte låta bli att tipsa om de här nördiga Star wars-mallarna som finns här.

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: