Skip to content

Vi förbereder oss för våren

14 april, 2012

Jabbo trodde precis att våren var här och började fantisera om att fixa den coolaste cykeln av alla. Nu verkar det som att vi får vänta lite men förberedelserna behöver inte låta vänta på sig! På bloggen ”Annas resa” hittade vi ett inlägg som gjorde oss toppenglada. Kolla bara på den vänstra bilden där hon har virkat in sin cykel i fina färger, blir man inte lycklig?

För den som tycker att det känns som ett för stort projekt att ta sig an, titta in på bloggen Min planet. En liten blomma som den till höger gör stor skillnad och kan snos ihop på ett litet kick.

Cykelväska

Vi försöker även tänka lite mer praktiskt och göra något åt alla de här sakerna man vill ha med sig på cykelfärden. Nätet kryllar av tutorials på hur man gör finfina cykelväskor av olika slag. Vi har hittat en som är föredömligt pedagogisk hos Ecab. Dessutom är väskan lagom stor för en dator, vadderad och snygg!

Och sadeln, visst kan den behöva lite färg? Evil mad scientists sadel behövde både stoppning och piff, och titta så fint det blev! Utförlig bild-tutorial till snygg stjärnsadel finns här.

På holländska tidningen Landlevens hemsida finns ett gratismönster på ett kjolskydd till cykeln, inte alltför svårt att tyda för dem som är riktiga hejare på att virka, eller på holländska för den delen.

Så sätt igång, pimpa cykeln, det kommer att göra både dig, oss och andra glada, och om ni har några andra coola idéer tar vi gärna emot tips!

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: