Skip to content

Fina DIY-tips för stranden

2 juli, 2013

Hurra, sommar och semester! 
Jabbo har samlat några fina DIY-tips för strandlivet. Sätt din egen prägel på tillvaron där på filten! 

Strandtips

Vi hoppas att alla våra Jabbokompisar trivs i sommarvärmen, det gör vi! Semester betyder avslappning och kanske lite extra tid för DIY-projekt? Vi har samlat en handfull fina och ganska enkla projekt som man kan göra en mulen dag och kan ha nytta av direkt på stranden i sommar.

Apartment Therapy tipsar om hur man gör ett enkelt och vackert strandtält. Finfint för alla oss som inte gillar att steka alltför hårt i solen. Behaglig halvskugga, perfekt för hela familjen.

Den enormt stora och enormt snygga strandhandduken överst i mitten av bilden syr man enkelt av ett par gamla handdukar. Slitstark och toppen att bara slänga in i tvättmaskinen efter några stranddagar. Bloggen My Material Life visar hur den är gjord.

Making it with Danielle tipsar om att sy fickor längst ner på strandhandduken för att lättare hålla reda på alla småpryttlar man behöver för en lyckad stranddag. Solglasögon, böcker, solskydd – sy fickorna i lagom storlek för dina grejer och rulla ihop handduken när du ska bära i väg den så hittar du vad du behöver sedan när du väl är framme.

Och så finns det ju en sak som man inte klarar sig utan, en väska för alla saker, gärna en stor och rymlig. Say yes to Hoboken har gjort den snygga solgulrandiga väskan i ganska rejält tyg för att tåla en del. Den har också fått en liten innerficka för mobil och plånbok.

Den luftiga strandklänningen på bilden längst ner till höger är gjord av ett par bordsdukar. Beachvintage har gjort en tutorial som är enkel att följa.

Har du gjort något för stranden i sommar? Jabbo vill gärna ha tips!

Annonser
2 kommentarer leave one →
  1. 19 oktober, 2013 03:10

    Jätte härligt ju!

    • 20 oktober, 2013 11:33

      Ja visst är det? Det är bara att börja längta till nästa sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: