Skip to content

Läskiga DIY- idéer för Halloween

22 oktober, 2013

Halloween

Godsaker, pyntsaker – och såklart pumpor som är båda delarna. Snart är det Halloween och så här i sista minuten vill vi inspirera er till att göra eget pynt till kalaset. 

För den som ställer till med fest är det väl obligatoriskt att få det att se lite läskigt ut där hemma. Gärna lite spindelnät i hörnen och har man riktig tur har gästerna ansträngt sig med riktigt bra utstyrslar.

Vi har hittat ett enkelt och billigt sätt att göra egna spindelnät. Fantastiska How About Orange gör enkelt fladdriga spindelnät av sopsäckar (längst upp till höger i bilden). Spöken hör ju också hemma i den här högtiden, de som hänger överst i bilden görs av tunn väv och stärkelse. Hur det går till mer konkret hittar du på Makoodle. Eller vill du ha fladdermöss på hela väggen? På Country Living går det att ladda hem mönster på några olika modeller så kan du sätta dem över hela ytterdörren eller över en vägg hemma.

Och är det Halloween så är det, visst förväntas det en pumpa eller fler? Vi gillar de vita från FamilyCircle som blir så effektfulla med ljus i.  Better Homes and Gardens bjuder på fladdermusmönster att ladda hem för att kunna göra de snygga vita pumporna med svarta fladdermöss. Den riktigt färgglatt målade pumpan verkar riktigt enkel att göra, under förutsättning att man har fina akrylfärger hemma förstås. Titta in på Plaid och se hur de har gjort.

Det går ju att göra mycket gott av pumpor men om man i stället tänker på drinkar, varför inte servera dem blodröda i provrör som Martha Stewart (bilden längs ner till höger)? Med blodapelsinsmak såklart. Mmmmm! Bålen i mitten av bilden kan man såklart ge vilken smak som helst, här är isen det effektfulla. Simply Stated tipsar om att frysa is i en handske och lägg i bålen. Ser ganska otäckt ut, eller hur? Om man råkar ha en plast-ansiktsmask liggandes kan man dessutom göra ett ansikte som tittar upp. Om man vågar. Den lilla pajen med tentakler är i och för sig mest gullig men det kanske räcker? Titta in på Babble, där finns beskrivningen!

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: