Skip to content

DIY: Personligare julklappspapper

19 december, 2013

Julklappspapper

Vill du göra dina julklappar lite extra personliga i år? Vi tipsar om fem olika sätt att göra eget julklappspapper. Det kommer att glädja mottagaren lite extra, vi lovar! 

Det fina rävpapperet längst upp till vänster  är handstämplat. Här behövs lite verktyg och prylar men se så fint det blir, allt du behöver får du tag i på en bra hobbybutik. Instruktionerna finns på bloggen Everything Golden och naturligtvis kan du välja den silhuettbild som du gillar bäst.

Till grantrycket har de flesta material hemma, ja det skulle ju kanske vara färg som kan saknas. Själva stämpeln är i alla fall gammalt hederligt potatistryck. Perfekt om man vill  blanda in hela familjen i pappersproduktionen. Titta in på bloggen The Perfect Pear om du vill veta hur man gör.

Längst till höger är en idé från bloggen Crafted där en enkel schablon och sprayfärg blir ett snyggt mönster.

Har du en golf-, tennis- eller pingisfantast i din närhet? På bloggen Oh Happy Day visas hur man trycker snygga papper med bollar. Eller varför inte testa med något annat som du har hemma att stämpla med?

Bloggen Ecosalon har en smart lösning för den som vill trycka större papper. Använd en brödkavel för rulla på trycket. Väldigt snyggt och effektfullt!

Vi på Jabbo är väldigt sugna på att testa. Om ni som läser får tiden att räcka till före jul och pysselsuget sätter in, skicka gärna bilder till oss på jabbo@jabbo.se så vi får se resultatet!

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: