Skip to content

Jabbo + Adorna = sant!

23 mars, 2014
Jabbo + Adorna = sant!

Jabbo + Adorna = sant!

Hurra!! Nu tar vi nästa spännande steg i utvecklingen av Jabbo. Vi har flyttat ihop med Jabbos kompissajt Adorna och nu blir vi större, starkare och bättre. Titta in på nya jabbo.se och ta en titt på allt nytt!

Nu ligger före detta Adornas sajt på jabbo.se och nu heter vi Jabbo allihop! Ganska mysigt tycker vi om att ha flyttat ihop.Vi som jobbar med Jabbo har blivit dubbelt så många och heter Carmela, Kalle, Kristin, Leonard, Marie, Sara, Simon och Tobias. Tillsammans ska vi få den här sajten att utvecklas och bli bättre och mer inspirerande för alla våra medlemmar och andra som är nyfikna.

Så klart vill vi enormt gärna att alla ni som har haft en butik hos Jabbo ska följa med oss! För att göra det behöver du gå in på nya jabbo.se och skapa en ny användare, sedan är det bara att öppna din butik igen. Om du vill använda dina gamla bilder och texter finns de kvar i tre veckor på gamla jabbo.se. Dit hittar du genom att använda den länk som finns med i de informationsmejl som vi har skickat till dig som har jabbobutik i gamla Jabbo. Ni som har haft en butik på adorna.se finns redan på nya sajten jabbo.se.

Varmt välkommen till nya Jabbo!

Vad är annorlunda för de gamla jabbosäljarna på nya sajten?
Ny inloggning: På nya jabbo.se loggar du in antingen med Facebook, Gmail eller Twitter. Tack vare att den nya sajten är integrerad med sociala medier på ett nytt sätt kommer det att bli ännu enklare för dig att marknadsföra din butik och dina varor. Men du – självklart publicerar Jabbo inget på till exempel Facebook utan att du själv valt det.

Frakten ingår i priset: På nya jabbo.se anges alla priser inklusive frakt. Enklare för både dig som säljare och för dina kunder!

Nytt betalsystem: Nya jabbo.se har ett helt integrerat betalsystem som gör det enklare för både dig och dina kunder. Du som säljare behöver inget konto på någon betaltjänst. Pengarna för dina sålda varor kommer automatiskt in på ditt Jabbokonto. När du vill ta ut din förtjänst begär du helt enkelt en utbetalning. Första gången du gör detta kommer du att uppmanas att ange ditt kontonummer. Pengarna betalas normalt sett ut i slutet av månaden. Om du behöver pengarna snabbare kan du mejla oss på support@jabbo.se.

Butiksnamn: Hos Jabbo har alla butiker haft en URL med sitt eget butiksnamn (www.jabbo.se/butiksnamn). Så är det inte just nu i det nya Jabbo, men det kommer att bli så. Om du använder dig av av din URL med ditt butiksnamn till exempel på visitkort eller på din blogg, hör av dig till oss på support@jabbo.se, så hjälper vi dig redan nu att styra om din URL till din nya butik på nya jabbo.se.

Men hallå, oj vad bökigt det låter. Är det verkligen värt besväret? Japp, det är det! Vi gör det här för din skull, för att skapa ett ännu bättre Jabbo som kan hjälpa dig att nå fler köpare. Som säljare hos nya Jabbo kommer du att finnas med i ett sammanhang som är ännu mer inspirerande och peppande. Och du – vi hjälper dig med överflyttningen om du får problem. Tveka inte att mejla oss på support@jabbo.se om du har några funderingar!

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: