Hoppa till innehåll

DIY: Eggstra inspirerande påskpynt

15 april, 2014

BLOGGGpask

Dags för påskpynt! Gör du på samma sätt år efter år? Vi har hittat några fina tips som kan inspirera dig till att tänka nytt. 

Mustascher mustascher mustascher – de har synts överallt de senaste åren, nu även på äggen. Fina bloggen Oh What Fun tipsar om vad du kan göra med svart eltejp och lite färg, som mustaschfilurerna med randiga t-shirts längst upp till vänster.

En till mustasch, fast med glasögon, bredvid. It’s Always Autumn gästbloggar på One Good Thing by Jillee och visar hur du gör de fina hipsteräggen med hjälp av tatueringspapper. Bloggen bjuder till och med på en pdf med hipstermotiv!

De turkosgröna äggen görs också med hjälp av eltejp, men den tas av efter färgningen. Fina och färgade i två omgångar i olika färgnyanser. Martha Stewart bjuder på en kort beskrivning av hur det är gjort.

Designsponge visar ett helt gäng olika snygga varianter av påskägg som på lilla bilden med kopparfatet, alla med korta beskrivningar.

Den fina samlingen med svartvita ägg är gjord med hjälp av vackra silkestyger, vatten och vinäger. Det går naturligtvis även att göra med färgglada tyger. CountryLiving berättar hur.

Landeseelandedo har snurrat in sina ägg i dekorsnören, själva äggen i det här fallet är av plast vilket antagligen gör att de kommer att hålla i många år. Craftberry Bush har använt sig av samma idé men med betydligt mer färgstarka brodergarner. Inte så mycket beskrivning men fint som snus!

Små tatueringar kan bli fint pynt på ägg, som fjärilarna som de har använt på Uncommon Designs (bild nere till höger) eller varför inte hitta ännu mer oväntade motiv? Utbudet är enormt i många leksaksaffärer.

Vill du ha ännu fler tips? Titta här på Jabbos förra blogginlägg med påskäggs-DIY.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: