Hoppa till innehåll

Påsk med tid för pyssel

2 april, 2015

BLOGGG_pask

Vad betyder påsk för er? Vi hoppas att det betyder tid att njuta av våren och umgås med nära och kära, gärna i kombination med att göra fina saker tillsammans. Jabbo har hittat några fina DIY-länkar för inspiration! 

Alla dessa påskägg som ska ges bort till höger och vänster. Kanske det är dags att tänka om till formen? Titta bara på de enkla och söta papperspåsarna med öron från bloggen Oh Happy Day. Lätta att göra på fri hand men det går även att ladda hem ett mönster för lite extra hjälp.

Ett annat förslag på samma tema är små tygpåsar att stoppa godis eller annat i. The Purl Bee visar hur de har gjort enkla fina påsar med banddekorationer.

Sugar and Charm har gjort ett annat sorts påskägg av garn och lim med hjälp av en liten ballong. Limma, linda och trixa in några godsaker innanför.

Självklart handlar påsken om mycket mat och bakverk, och mest av allt kanske Jabbo gillar småkakor. Det finns en uppsjö av fantastiska påskkreationer på nätet för den som letar men vi fastnade för de små kanelkakorna i form av kycklingar från The Little Things. Jättefin gåbortpresent – eller ät för all del upp alla själv, det gör nog vi.

Ännu ett tips från Oh Happy Day, de söta påskpiñatorna. Fyll med godis eller andra överraskningar!

Sist men inte minst en klassiker. De enkla björkhängena till påskriset, eller skruvar som de också kallas. Titta in på fina Garnterapi för beskrivning, ett perfekt sätt att använda upp restgarner och liva upp påskriset.

Förresten, om ni inte har fått nog, ta gärna en titt på vårt påskinlägg från förra året här, glad påsk till er alla jabbokompisar!

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: